Ai o destinatie?

Calculeaza o ruta

Cum Calculez o Ruta Auto?

E simplu! Defineste 2 sau mai multe locatii si calculezi ruta auto in cateva secunde. Ai imediat pe ecran distanta totala, durata estimata a rutei cat si informatii detaliate ale traseului pe care il urmezi insotite bineinteles de harta rutiera. In linii mari, pentru a calcula o ruta trebuie sa parcurgi urmatoarii pasii:

  • defineste o locatie, fie cautand o adresa, fie alegand un punct de pe harta rutiera;
  • alege locatia potrivita din lista rezultatelor si adauga locatiile dorite la ruta ta;
  • calculeaza ruta auto si urmareste detaliile

Ce Informatii vad pe Harta Rutiera?

Serviciul Romania Harta Rutiera are la baza serviciul Google Maps, astfel ca pe harta rutiera poti vedea drumuri de pe tot globul, sensuri de circulatie, informatii geografice, diverse locatii si puncte de interes.
Aplicatia permite afisarea hartilor rutiere precum si calculul rutelor auto sau pietonale, distanta cat si durata aproximativa a acestor rute.

Romania Harta Rutiera implementeaza 2 moduri diferite de a vizualiza hartilor rutiere: Harta Rutiera sau Imagine Satelit, permitindu-ti sa confirmi vizual ruta calculata.
Prin intermediul serviciului Street View (Imagine Stradala) poti vedea imagini panoramice 360° ale locatiilor ce sunt acoperite de acest serviciu. Desi Street View nu acopera astazi decat o mica parte din strazile din Romania, se dovedeste un serviciu foarte util in urmarirea rutei sau in a vizualiza locatia aleasa ca destinatie, mai ales pentru rute europene, in special atunci cand destinatia rutei este un oras din tari precum Franta, Italia, Suedia si alte state, mai putin tari precum Austria sau Germania unde motive legale au impiedicat pentru mult timp dezvoltatre acestui serviciu.

Cum gasesc o adresa pe harta rutiera?

Toate locatiile sunt definite pe harta de o adresa, pentru a creste sansele de a regasi adresa dorita scrieti-o in forma "strada, oras, tara"

Poti cauta o adresa precum "Soseaua Stefan cel Mare, Bucuresti, Romania" sau "stefan cel mare, bucuresti" sau poti cauta un punct de interes precum "spitalul colentina" sau "aeroportul baneasa".
Alege din rezultate regasite adresa potrivita sau editeaza textul cautat pana regasesti locatia dorita.

Ghid utilizare "Romania Harta Rutiera" pentru a calcul ruta sau distanta
Harti auto? Rute?
Calculeaza-ti ruta auto!
Hoteluri recomandate:

Index rute auto calculate

Vezi alte harti rutiere auto facute de vizitatorii nostrii. Din indexul de rute poti alege rute cunoscute de tine si poti impartasi experienta ta!

Harti model
Harti si rute personalizate

Harti si rute personalizate

Vrei o harta pentru site-ul tau?
Ai harta de care ai nevoie in cateva minute, fara sa te inregistrezi.

Vreau o harta!